O podjetju

Spoznajte nas!

Začetki delovanja podjetja

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1989 pod okriljem direktorja Stanka Raner. Prvotna dejavnost podjetja je bila postavljanje Podjetje ima trenutno devet strokovno usposobljenih zaposlenih delavcev! ostrešij, krovska in kleparska dela ter izvedba stavbnih hidroizolacij. Vse bolj je naraščala potreba po dodatnih dejavnostih in posledično tudi pomoči, zato se je podjetje leta 2005 razširilo in preimenovalo v Družinsko podjetje Raner d.o.o., katerega mesto direktorja je prevzel Andrej Raner. Podjetje ima trenutno devet strokovno usposobljenih zaposlenih, ki se nenehno izobražujejo in udeležujejo raznih tekmovanj, na katerih dosegajo odlične rezultate.

Naša ponudba

Naše podjetje ponuja naslednje storitve:
Naše prednosti

1KVALITETA IN UGODNOST

Smo podjetje z bogatimi izkušnjami, ki vam zagotavlja celovito rešitev na enem mestu. Zagotavljamo vam tudi odlično razmerje med kvaliteto in ceno. Na to kaže zelo mali odstotek reklamacij, ki jih beležimo letno.

2SVETOVANJE IN ZANESLJIVOST

Prav tako se trudimo, da izpolnimo naročnikove želje v kar se da najkrajšem možnem času, če nas pri tem le ne ovirajo vremenske spremembe. Delo opravimo hitro, kvalitetno in zanesljivo.

3CELOVITE REŠITVE

Poleg nudenja strokovne pomoči, izmeritev, montaže ipd., se lahko pohvalimo tudi z lastno izdelavo krovsko-kleparskih izdelkov, ki jih izdelujemo na strojih z vrhunsko tehnologijo.

4RAZNE STORITVE


Ponujamo vam tudi razne druge storitve, ki vam bodo pomagale rešiti vaše probleme. Te storitve obsegajo:

  • izposojo gradbenega odra
  • izposojo lestev
  • odvoz raznih gradbenih in drugih materialov

Če želite o našem proizvodnem in prodajnem programu izvedeti več podrobnosti ali bi želeli naročiti predračun, nas kontaktirajte, pošljite povpraševanje ali nas osebno obiščite v Industrijski coni v Pernici. Z veseljem vam bomo pomagali!

Zaposlitev pri nas

V našem podjetju smo vedno pripravljeni na nove perspektivne in usposobljene ljudi. V kolikor imate ustrezne izkušnje in vas zaposlitev pri nas zanima, nas kontaktirajte in z veseljem se bomo sestali z vami.

Veselimo se sodelovanja z vami!